SIM CARD

Înainte de a începe acest ghid, aș dori să fac un lucru clar SIM CLONING este ilegal. Acest tutorial ar trebui folosit numai în scopuri educaționale.

Atenție deci cei care cred ca își păstrează datele sau cryptomonede sub codul primit in sms, confirmarea pe mobil sa dovedit a fi fraudată încă din 2014 –

Coduri Crypto publice ar fi soluția NexT Pass

În primul rând o mică introducere despre SIM CARD:

Cartelele noastre SIM conțin două coduri secrete sau chei numite (valoare imsi și valoare ki) care permit operatorului să cunoască numărul mobil și să autentifice clientul, aceste coduri fiind legate de numerele noastre mobile pe care operatorii le stochează în vasta lor bază de date, este bazat pe aceste chei secrete, care permite efectuarea facturării acelui client.

SIM clonarea extragând aceste două coduri secrete de pe SIM și programați-o într-o nouă cartelă inteligentă (adesea cunoscută sub numele de wafer), deoarece autentificarea operatorului pe SIM se bazează pe aceste valori, ne permite să păcăliți operatorii crezând că este original SIM, această autentificare este o eroare la tehnologia GSM

Acum ce carduri SIM pot fi clonate?

Cartelele SIM sunt fabricate pe baza a trei algoritmi COMP128v1, COMP128v2 și COMP128v3. Este importantă nota că în prezent numai cardurile SIM din clasa COMP128v1 pot fi clonate, deoarece acesta este singurul algoritm care a fost crăpat, rețineți că 70% din toate cartelele SIM pe care le folosim sunt COMP128v1.