PROIECTE ICO ROMANESTI PE CRIPTO SI TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN

Odata cu avantul si raspandirea fenomenului cripto, asa cum era si normal, nevoia de a apela la serviciile unor platforme specializate in vanzarea si cumpararea de criptomonede a crescut direct proportional. Anul acesta a fost marcata borna de zece ani de la aparitia primului Bitcoin, deschizand o noua era cu posibilitati si aplicatii nelimitate, precum si noi alternative.

Bineinteles, si in Romania sunt semne clare prin care dovedim ca tinem pasul cu tehnologiile noi, de avangarda, si prin care se pun bazele viitorului. Asistam tot mai des la aparitia si dezvoltarea unor proiecte ICO romanesti care promit si contribuie la dezvoltarea ecosistemului cripto pe drumul lung si anevoios al adoptiei.

Pornind de la aceste premise, ne-am propuns sa prezentam in premiera, intr-o noua sectiune, lista acestor proiecte ICO romanesti la ora actuala, indiferent de faza de dezvoltare in care se afla, cu promisiunea ca o vom actualiza de fiecare data, pe masura ce numarul lor va creste.

Totodata este o ocazie potrivita de a felicita echipele acestor proiecte ICO romanesti pentru eforturile, indrazneala si curajul de care au dat dovada in initiativele lor! Succes si la mai mare!

Speram ca si alte echipe sa le urmeze exemplul, astfel incat sa confirmam in continuare ca si romanii fac parte din elitele internationale, asa cum au facut-o si pana acum de-a lungul timpului in alte domenii.

Stim ca se poate si credem intr-un viitor mai bun! Nu ezita sa ne contactezi si tu, daca faci parte din echipele oricaror proiecte ICO romanesti bazate pe crypto si tehnologia blockchain, sa ne spui despre asta, si sa ne oferi detalii pe care sa le putem aduce la cunostinta cititorilor nostri in premiera! Powered by btctimis.com