Mineritul Rus de Bitcoin din moneda rusă Miner Coin Источник

RUSSIAN MINER COIN,o companie co-proprietară a unuia dintre consilierii lui Vladimir Putin, intenționează să producă criptocurrency în valoare de 100 de milioane de dolari și să înceapă exploatarea pe scară largă a criptocurrencyului în Rusia. Ei doresc să-i conteste pe omologii lor chinezi și să-și dovedească superioritatea în mineritul Bitcoin, împingând astfel minerii chinezi de la conducerea mondială în Bitcoins miniere.

Construcția infrastructurii miniere din Rusia Compania rusă „Russian Miner Coin to Challenge” elaborează un proiect pentru dezvoltarea infrastructurii miniere din Rusia, pentru care își creează activul digital și intenționează să vândă jetoane prin ICO. Oferta inițială de jetoane RMC garantează investitorilor 18% din profiturile obținute de băncile tehnice miniere achiziționate cu fonduri de investitori. Potrivit revistei Fortune, moneda rusă minieră deține o ICO, unde investitorii pot cumpăra jetoane RMC pentru Enthereum sau Bitcoin. Pentru minerit, compania intenționează să utilizeze chips-uri semiconductoare, inițial dezvoltate pentru sateliți, dar ideale pentru minerit. Ombudsmanul de internet online Dmitry Marinichev a prezentat aceste informații la o conferință de presă recentă. El a sugerat că Rusia are un mare potențial de creștere în domeniul dezvoltării sistemelor de criptocurrency și de obținere a criptocurrencyului în viitor.

Rusia sa alăturat cursei ICOSe pare că Rusia intenționează să profite de hobby-ul actual al ICO. Prin urmare, crearea unui token propriu, prin care va avea loc atragerea fondurilor de investiții, este o modalitate destul de bună de a începe un proiect. După cum reiese din istoria ICO, unii au reușit să atragă milioane de dolari în câteva minute și ore, altele în câteva zile. Cât timp este nevoie de proiectul Minerul Monedei din Rusia, timpul va spune. Dar faptul că rușii caută să strângă fonduri cât mai curând posibil pentru a depăși China în industria minieră Bitcoin este incontestabil.

Costurile energetice pentru minerit în Rusia În prezent, exploatarea Bitcoin este un proces consumator de timp și costisitor, care necesită cantități mari de energie electrică consumate de bazinele miniere. Hidrocentralele produse în multe părți ale Chinei au un cost relativ scăzut. Rusia este, de asemenea, printre țările în care costul producției de energie electrică nu este prea mare. Potrivit aceleiași reviste Fortune, țara are 20 GW de capacitate excesivă, în timp ce prețul energiei consumate este de 80 de copeici (1,3 centi) pe kW / oră, ceea ce reduce semnificativ costurile sale comparativ cu producția de energie electrică din China. Cu toate acestea, este încă prea devreme să vorbim în prealabil despre ce superputere va câștiga această competiție. China, ca și înainte, are multe avantaje în ceea ce privește protecția criptografică și experiența minieră în criptare.

Источник: BTCtimis.com