Cel mai tânăr milionar al Australiei este planificatorul unei bănci Crypto Bank

Fred Schebesta, co-fondator și CEO al site-ului comparațional finder.com.au, dorește să construiască „banca cripto din Australia”

Schebesta, devine unul dintre cei mai tineri milionari ai țării, la vârsta de 26 de ani, a dezvăluit ideea următoarei sale „miliarde de dolari” în timpul unui interviu cu site-ul știri australian news.com.au.

Schebesta are o mare pasiune pentru criptocurrency și blocchain, și se gândește să creeze o cripto-bancă care să colaboreze cu o bancă existentă. Recent, a achiziționat o participație personală semnificativă în banca australiană austriacă Goldfields Money.

„Sunt o limită de piață de 35 milioane de dolari, o afacere mică, dar o bancă și singura bancă cu un ADI în Australia de Vest. Deoarece adoptarea cripto-ului decolează și devine tot mai mare și mai mare, oamenii vor avea nevoie de anumite servicii cum ar fi custodia, depozitarea la rece, garanția, schimbul și cheltuielile. Și apoi împrumuturile – împrumutul este ceea ce face ca economia fiat să funcționeze cu ajutorul monedei guvernamentale și odată ce împrumuturile devin într-adevăr cripte, acesta este cel care va lua acest lucru la un alt nivel complet „.

În timpul interviului, Fred a vorbit despre prețul lui Bitcoin:

„Amintiți-vă, oamenii au spus că Bitcoin a fost la $ 10, și la $ 100, un balon la $ 1000. După ce a ajuns la $ US100, a coborât la $ US12, este cu mult mai mic decât $ 20,000 până la $ 6000.

Și a adăugat:

„În centrul ei, trebuie să vă amintiți, doar pentru că prețul lui Bitcoin a coborât și oamenii se simt frustrati ceea ce totuși nu reduce interesul. Tocmai am văzut o creștere accentuată a investitorilor de retail. De aceea toată lumea a cumpărat și au vândut și toată lumea e foarte supărată. Tot ce faceți este doar să așteptați. Bitcoin merge de nouă ani. Și dacă ei nu cred că le-a meritat ceva, trimite-mi-o, nu mă deranjează.

Btctimis.com By Blockchain News