Bitcoin

Pre╚Ťul Bitcoin este destinat s─â ating─â pre╚Ťul de 100 mii de dolari SUA ├«n februarie 2021, potrivit unor anali╚Öti autoritari.

Potrivit unui academice Harvard, Bitcoin ar putea ajunge într-adevăr, o valoare foarte mare scurt, cum ar fi prima monedă digitală pentru a sprijini legea lui Moore.

├Än declara╚Ťiile care au fost trimise la Business Insider, investitorul Dennis Port, acesta a men╚Ťionat c─â moneda a fost primul care a urmat regula legii lui Moore.

Ce este Legea lui Moore? Își datorează numele inventatorului său, Gordon Moore, cunoscut peste tot în lume pentru a fi co-fondatorul Intel.

De obicei, legea lui Moore se aplică în ceea ce privește numărul de tranzistori într-un circuit, cu toate că, în realitate, această teorie poate fi aplicată practic orice tehnologie digitală.

Prima lege a lui Moore este dup─â cum urmeaz─â: ÔÇ×Complexitatea unui cip, de exemplu, m─âsurat─â prin num─ârul de tranzistori pe cip se dubleaz─â la fiecare 18 luni (╚Öi, prin urmare, de patru ori la fiecare 3 ani).ÔÇť

Potrivit lui Porto „Orice tehnologie care cre╚Öte exponen╚Ťial (urm├ónd astfel legea lui Moore) are un timp de dublare”.

La momentul redactării articolului, Bitcoin se deplasează peste 6.500 de dolari. Un obiectiv superb, având în vedere că doar câteva luni în urmă era la 18 mii de dolari.