Bitcoin

Prețul Bitcoin este destinat să atingă prețul de 100 mii de dolari SUA în februarie 2021, potrivit unor analiști autoritari.

Potrivit unui academice Harvard, Bitcoin ar putea ajunge într-adevăr, o valoare foarte mare scurt, cum ar fi prima monedă digitală pentru a sprijini legea lui Moore.

În declarațiile care au fost trimise la Business Insider, investitorul Dennis Port, acesta a menționat că moneda a fost primul care a urmat regula legii lui Moore.

Ce este Legea lui Moore? Își datorează numele inventatorului său, Gordon Moore, cunoscut peste tot în lume pentru a fi co-fondatorul Intel.

De obicei, legea lui Moore se aplică în ceea ce privește numărul de tranzistori într-un circuit, cu toate că, în realitate, această teorie poate fi aplicată practic orice tehnologie digitală.

Prima lege a lui Moore este după cum urmează: „Complexitatea unui cip, de exemplu, măsurată prin numărul de tranzistori pe cip se dublează la fiecare 18 luni (și, prin urmare, de patru ori la fiecare 3 ani).“

Potrivit lui Porto „Orice tehnologie care crește exponențial (urmând astfel legea lui Moore) are un timp de dublare”.

La momentul redactării articolului, Bitcoin se deplasează peste 6.500 de dolari. Un obiectiv superb, având în vedere că doar câteva luni în urmă era la 18 mii de dolari.