Binance Xchange CryptoValutar mai profitabil decât Deutsche Bank

Pentru prima dată în istorie, Binance, un schimb de criptovalute care a început activitatea în iulie 2017 și are mai puțin de 300 de angajați, a trecut una dintre cele mai mari bănci din Germania, oferind un semn mai convingătoare că criptovalute revoluționează finanțe. În primul trimestru al anului 2018, cea mai mare bancă din Germania și una dintre instituțiile financiare importante din Europa, Deutsche Bank, a inregistrat un profit de 146 de milioane de $ in timp ce Binance, unul dintre depășit 200 de milioane de $ schimb cel mai important al Criptomonedă lumii.

Dar cum Binance, un schimb de criptovalute inexistent un an în urmă cu mai puțin de 300 de angajați, a bătut o bancă de conducere, cu peste 100.000 de angajați, înființat în urmă cu 148 de ani?

În ciuda scăderii prețurilor pe parcursul ultimelor șase luni pe piața de criptare, profiturile companiei Binance au atins nivelul maxim. Într-un interviu cu Bloomberg, Changpeng Zhao a arătat că Binance a câștigat aproape 300 de milioane $ în primele șase luni ale anului 2018. În plus, ea a remarcat că baza utilizatorilor de schimb a crescut de cinci ori, de la două milioane de la 10 milioane.

Compania CEO Changpeng Zhao a anunțat creșterea profitabilității Binance în martie 2018.

„Binance este cel mai mare criptovalute bursei din lume. In primul trimestru, veniturile au ridicat la 7,5 milioane de dolari. În al doilea, profitul sa ridicat la 200 de milioane de dolari. Al treilea trimestru este încă în curs de desfășurare și este de așteptat să creșterea ulterioară Orice țară care poate atrage Binance în deschiderea unei sucursale în poziția sa va primi venituri fiscale atractive „.

Binance a anunțat planurile de a muta operațiunile în jurisdicția criptată a Maltei. Pentru Malta, mutarea lui Binance în țara europeană este o mișcare semnificativă. Având în vedere rata de creștere exponențială a Binance și mișcarea rapidă a pieței criptovalute, motivația Guvernului Maltei în îmbrățișând criptovalute industria este destul de evident.

Compania a devenit cunoscut pentru a oferi așa-numitul „jeton / monedă arde,“ cumpărare înapoi și „distrugerea“ Criptomonedă său nativ (BNB) în fiecare trimestru. Ultima arsură a lui Binance a fost efectuată pe 15 aprilie, cu schimbul care „a ars” aproape 1% din totalul ofertei monedei Binance. Într-un anunț, bursa a scris:

„În conformitate cu hârtia noastră albă, am terminat distrugerea a 2.220.314 BNB (aproximativ echivalentul a 30 de milioane de dolari) pentru al treilea trimestru”.

Binance va folosi 20% din veniturile sale pentru a cumpăra înapoi la valoarea de piață al BNB și „arde“, eliminarea așa-numitele jetoanelor care circulă oferta. Acest proces va dura până când 50% din toate BNB vor fi arse, aproximativ 100 de milioane de jetoane.

Profiturile primului trimestru al Deutsche Bank au redus semnificativ proiecțiile analiștilor cu aproximativ 456 milioane dolari, în scădere cu 79% față de anul precedent. Christian Sewing, noul CEO al Deutsche Bank, a declarat că banca va trece de la investițiile din fondurile speculative și se va concentra pe stabilizarea anumitor zone în care banca este încă dominantă. Cu un plan de restructurare de 800 de milioane de $ și o reducere masivă a angajaților, banca își propune să creeze câștiguri până la sfârșitul anului 2018. Banca a început deja să reducă personalul prin disponibilizarea a 400 de angajați cu sediul în Statele Unite. Ritmul va accelera și va avea drept rezultat peste 1.000 de reduceri.

„Deutsche Bank este adânc înrădăcinată în Europa. – aici dorim să oferim clienților noștri acces la finanțare și soluții de trezorerie globale Aceasta este cea pe care ne vom concentra mai mult decisiv“, a spus Christian de cusut.

Etajul patru al preluării Deutsche Bank în doar trei ani:

Faptul că pornire cu aproximativ 300 de angajați au ajuns la mai multe miliarde de dolari evaluări și bănci importante, cum ar făcut ca Deutsche Bank în ceea ce privește profitabilitatea demonstrează o dezvoltare solidă pe termen lung a pieței criptovalute.

Atâta timp cât cererea pentru piața Criptomonedă poate fi susținută și investitorilor instituționali continuă să intre în spațiul, este posibil ca start-up criptovalute obține mâna de sus în sectorul financiar la nivel mondial în următorul deceniu, la fel ca și Binance a reușit să depășească un din cele mai mari bănci germane în mai puțin de 8 luni de existență.

Creșterea exponențială a pieței arată posibilitatea unor previziuni de jumătate de milion de dolari de către experți precum Tim Draper și Peter Thiel.

Roxana Florea | 5 august 2018, ora 12:14

BtcTimis.com